dimarts, 23 de març del 2010

PROMOCIÓ DELS OFICIS A L' IES OLIVAR GRAN

Aquest passat dijous s’ha efectuat la segona sessió de promoció dels oficis feta amb alumnes seleccionats de 3er i 4t d’Eso de l’ IES Olivar Gran.


Aquesta sessió ha estat impartida per Xavier Carpintero, Coach i director de l’empresa DO_Sinergia.
El tema que s’ha volgut donar a conèixer i treballar ha estat com treure el millor de cadascú i que tot es possible amb esforç i si realment es vol aconseguir.
Xavier Carpintero a sabut transmetre en base a la seva experiència personal i un llenguatge tranquil la confiança i seguretat.

Els alumnes han explicat a la resta quines son les professions que voldrien fer, que han estat les següents;

Mecànic cotxes i motos
Perruquera
Electricista d'automòvil
Paentologia
Biologia marina

Frases de la ponència, que Xavier els hi ha deixat anar per a què pensin:

"Tots tenim problemes i no sabem perquè i ni com resoldre’ls, un coach ajuda i proporciona eines per poder-los resoldre per un mateix”.
“Tots tenin coses bones a dins, i tots podem arribar a ser allò que volem”.

Pràctiques :

El cas d’èxit; s’utilitza per orientar a la persona a una actitud positiva, amb la qual permet afrontar millor el repte.
Valorem a l’altre; es un exercici que serveix per identificar la qualitat bona, la valoració positiva de l’altre persona, actua con reforç positiu d’un mateix.

Durant les 2 hores s’han realitzat diferents activitats que han permès posar de manifest com els alumnes assistents han anat descobrint alguns aspectes de la seva personalitat i quins son els seus somnis.

Figueres 18 de Març 2010